Knihobot

Ottova kuchařka

Tato série kuchařek nabízí široký výběr receptů zaměřených na specifické druhy jídel a pečení. Každá kniha poskytuje detailní instrukce, tipy a triky pro dosažení profesionálních výsledků v domácí kuchyni. Srozumitelné návody a barevné fotografie vás provedou procesem přípravy, od základních surovin po finální úpravu. Ideální pro začátečníky i pokročilé kuchaře, kteří chtějí obohatit svůj repertoár o nové chutě a techniky.

Dezerty
Omáčky
Cukroví
Čokoláda
Kuře
Dorty

Doporučené pořadí čtení

  1. 1

    Cukroví

    • 39 stránek
    • 2 hodiny čtení
    5,0(2)Ohodnotit

    Bohatě ilustrovaná publikace Cukroví vám nabízí 1000 jednoduchých receptů na vynikající sušenky z třeného, lineckého, piškotového i kynutého těsta, na různé marokánky, vafle, placičky, řezy, kornoutky a rolády. Najdete tu i nápady a rady na zdobení a servírování cukroví, ale také recepty na chutné náplně a polevy. U každého receptu najdete údaje o množství cukroví, které z daných ingrediencí vytvoříte, dobu potřebnou k přípravě i pečení, i informaci o tom, jak dlouho vám toto cukroví vydrží čerstvé. Obohaťte svůj tradiční repertoár a nabídněte svým hostům nové a překvapivě chutné varianty známého pečiva i zcela nové druhy!

    Cukroví
  2. 2

    Čokoláda

    • 39 stránek
    • 2 hodiny čtení
    5,0(1)Ohodnotit

    Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem Speciálně pořízené názorné fotografie .

    Čokoláda
  3. 3

    Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařkyZásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutekPostup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokemSpeciálně pořízené názorné fotografie

    Dezerty
  4. 4

    Dorty

    • 38 stránek
    • 2 hodiny čtení
    4,7(3)Ohodnotit

    Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem Spoeiálně pořízené názorné fotografie

    Dorty
  5. 5

    Kuře

    • 39 stránek
    • 2 hodiny čtení
    5,0(1)Ohodnotit

    Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem Speciálně pořízené názorné fotografie

    Kuře
  6. 6

    Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařkyZásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutekPostup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokemSpeciálně pořízené názorné fotografie

    Omáčky
  7. 7

    Pizza

    • 39 stránek
    • 2 hodiny čtení
    5,0(2)Ohodnotit

    Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem Speciálně pořízené názorné fotografie

    Pizza
  8. 8

    Saláty

    • 38 stránek
    • 2 hodiny čtení
    5,0(1)Ohodnotit

    Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem Speciálně pořízené názorné fotografie .

    Saláty
  9. 9

    Slané pochoutky

    • 38 stránek
    • 2 hodiny čtení
    5,0(1)Ohodnotit

    Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem Speciálně pořízené názorné fotografie .

    Slané pochoutky
  10. 10

    Sýry

    • 40 stránek
    • 2 hodiny čtení
    5,0(1)Ohodnotit

    Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem Speciálně pořízené názorné fotografie .

    Sýry